Δορυφόροι αποκαλύπτουν 200.000 κρατούμενους/δούλους στις φυλακές της Βόρειας Κορέας

Το παρανοϊκό καθεστώς της Βόρειας Κορέας είναι γνωστό αν και κάπως ξεχασμένο από τον υπόλοιπο κόσμο.

Η Διεθνής Αμνηστία όμως παρουσίασε δορυφορικές φωτογραφίες που δείχνουν πως τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μπορεί να παραμένουν κρυφά από τον πληθυσμό και η χώρα να αρνείται την ύπαρξή τους στον ΟΗΕ αλλά το μάτι από ψηλά όχι μόνο τα βλέπει καθαρά αλλά καταγράφει και την αύξησή τους όσο περνάνε τα χρόνια.

Ακόμη και ένα απλό σχόλιο που υπαινίσσεται κάτι εναντίον του καθεστώτος είναι ικανό να στείλει τον άνθρωπο που το έκανε και όλη την εκτεταμένη οικογένειά του σε στρατόπεδο εργασίας.

Και δυστυχώς όσο χειρότερα πηγαίνει η οικονομία της χώρας αυτής τόσο αυξάνεται και η καταπίεση. Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Ας τους θυμόμαστε όμως.

singularityhub.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!