«Πριν κλείσω τα μάτια να βρεθώ λεύτερος στον Πενταδάκτυλο»

ΓΕΝΕΘΛΙΑείχε χθες ο Βάσος Λυσσαρίδης. Η τούρτα, σε εκδήλωση που έγινε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος για τον εορτασμό των 91ων γενεθλίων του επίτιμου προέδρου και ιδρυτή της ΕΔΕΚ, έγγραφε ένα μήνυμα: «ΕΔΕΚ δυνατή, Κύπρος δυνατή. Χρόνια πολλά στον αιώνιο έφηβο».

«Εφτασα σ' αυτή την ηλικία και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ότι η κληρονομιά έχει ριζώσει», δήλωσε ο Βάσος Λυσσαρίδης, προσθέτοντας ότι «και με τον πρόεδρο και με όλα τα στελέχη της ΕΔΕΚ αισθάνομαι περήφανος ότι τα μηνύματα της ΕΔΕΚ θα συνεχίσουν να δίδονται αγωνιστικά, πατριωτικά και έντονα προς τον κυπριακό ελληνισμό». Ταυτόχρονα συμφώνησε με τον κ. Ομήρου ότι «το καλύτερο δώρο για μένα θα είναι η σκληρή δουλειά των συναγωνιστών μου ώστε η ΕΔΕΚ να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα που έφερε ποτέ σε εκλογές». Συμπλήρωσε τέλος ότι «πόθος μου είναι να ευνοηθώ από τους αγώνες της ΕΔΕΚ και προτού κλείσω τα μάτια μου να βρεθώ λεύτερος στο λεύτερο Πενταδάκτυλο».

Ο πρόεδρος του Κ.Σ. ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου κάλεσε τον κόσμο του κινήματος «να εργαστεί αυτές τις τελευταίες ημέρες, να επικοινωνήσουμε με όλο τον δημοκρατικό μας λαό», προσθέτοντας ότι «αυτή τη φορά η συμπάθεια δεν μας αρκεί, θέλουμε την ψήφο τους». Αυτό, είπε, «θα είναι το καλύτερο δώρο γιατρέ, είμαι σίγουρος, για τα γενέθλιά σου».

«Λιτή και απέριττη η τελετή για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του γιατρού», ανέφερε ο κ. Ομήρου, προσθέτοντας ότι «θέλω να εκφράσω εκ μέρους όλων μας τα αισθήματα της πιο βαθιάς εκτίμησης και αγάπης προς τον γιατρό για να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον κυπριακό ελληνισμό, στον μητροπολιτικό ελληνισμό, στο έθνος αλλά και στο παγκόσμιο προοδευτικό κίνημα». Συμπλήρωσε ότι «οι στιγμές εξακολουθούν να είναι δύσκολες και κρίσιμες για την πατρίδα μας και χρειάζεται και η σοφία και η πείρα και η αγωνιστικότητα και η μαχητικότητα του Βάσου Λυσσαρίδη για να δείχνει το δρόμο το σωστό, τη σωστή πορεία», κάτι που όπως ανέφερε «είχε επισημάνει και ο Ανδρέας Παπανδρέου από τις πρώτες ημέρες της ανάληψης της πρωθυπουργίας της Ελλάδας, για να πει ότι ο Βάσος Λυσσαρίδης ήταν και είναι πάντα στη σωστή γραμμή».
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ  14/05/2011


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!