Αεροπλάνο χτυπήθηκε από κεραυνό

Και ενώ αυτή η η πτήση κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο του Χίθροου, ένας κεραυνός κτύπησε την οροφή του αεροσκάφους, ακριβώς πάνω από το πιλοτήριο.

Το ισχυρό ρεύμα του κεραυνού πέρασε μέσα από το Airbus A380 - μεγαλύτερο εμπορικό αεροσκάφος του κόσμου - πριν η πτήση συνεχιστεί και προσγειωθεί με ασφάλεια.

Ευτυχώς το αεροσκάφος της Emirates από το Ντουμπάι προσγειώθηκε με ασφάλεια λεπτά αργότερα χωρίς καμία γρατσουνιά και οι 500 επιβάτες μαζί με το πλήρωμα ήταν όλοι καλά στην υγεία τους.

Αυτή η απίστευτη εικόνα τραβήχτηκε ένα Σαββατόβραδο πριν από ένα μήνα από το φωτογράφο Κρις Ντόσον στα νοτιοδυτικά του Λονδίνου.

«Είδα τα σύννεφα της θύελλας να μαζεύονται και σκέφτηκα ότι οι συνθήκες ήταν ιδανικές για ένα κεραυνό», είπε.

Ο Ντέιβιντ Λερνμουντ, ο οποίος είναι λειτουργός της ασφάλειας των αεροσκαφών δεν ήταν καθόλου έκπληκτος που το Airbus A380 δεν έπαθε ζημιά.

«Οι κεραυνοί κτυπούν τα αεροσκάφη πολλές φορές το χρόνο. Ενεργούν ως αλεξικέραυνα. Όταν δέχεται ένα ισχυρό κτύπημα σαν και αυτό μπορεί να φαίνεται δραματικό αλλά μπορεί να μην κάνει καμία ζημιά»

news247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!