Νεκρός από τα χέρια του 10χρονου γιού του ο ηγέτης των νεοναζί στις ΗΠΑ!

Του είχε μάθει να χειρίζεται με επιδεξιότητα τα όπλα και καμάρωνε γι' αυτό. Ο Τζεφ Χολ, ηγέτης, της μεγαλύτερης οργανωσης νεοναζί στις ΗΠΑ το πλήρωσε με το ίδιο του το αίμα.

Ο Χολ δεν δίσταζε ποτέ να λέει ευθέως οτι μισεί όσους έχουν διαφορετικό χρώμα από εκείνον.

Ο γιος του πριν από λίγες ημέρες στάθηκε στην άκρη του σαλονιού, σήκωσε το όπλο με επιδεξιότητα όπως του είχε μάθει o μπαμπάς, και τον πυροβόλησε την ώρα που είχε ξαπλώσει στον καναπέ.

Ο Χολ έκανε περιπολίες στα σύνορα με το Μεξικό και εικάζεται οτι πολλοί άτυχοι μετανάστες είχαν πέσει νεκροί από τα χέρια του.

Το αξιοσημείωτο είναι οτι ο μικρός μετά το περιστατικό ήταν απόλυτα ψύχραιμος και δήλωσε οτι αγαπούσε υπερβολικά τον πατέρα του...

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!