Απειλεί με απολύσεις προσωπικού η Ryanair

Όπως αναφέρουν σε άρθρο τους οι ισπανικές εφημερίδες «Expansion» και «El Mundo», η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair απείλησε ότι θα μειώσει τις δραστηριότητές της στην Ισπανία και θα προχωρήσει στην εξάλειψη θέσεων εργασίας, αν οι Αρχές δεν άρουν τα πρόστιμα ύψους 1,23 εκατομμυρίου ευρώ που της έχουν επιβάλει.

Ισπανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι η κυβέρνηση έχει λάβει μία σχετική επιστολή από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ryanair, Μάικλ Ο' Λίρι.

Τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στην εταιρεία αφορούν σε προβλήματα όπως η άρνησή της να δεχθεί την ταυτότητα ή το δίπλωμα οδήγησης των επιβατών ως αποδεικτικό ταυτοποίησης, ότι δεν προχώρησε στις εκπτώσεις που είχε υποσχεθεί σε επιβάτες και σε διαφωνίες σχετικά με τις αποσκευές, σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Υποδομών της Ισπανίας.
zougla


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!