Χρόνια πολλά μικροί κύριοι και μικρές κυρίες

Η Google αφιερώνει σήμερα 16 λογότυπα στον Roger Hargreaves, τον δημιουργό των πιο αγαπητών παιδικών ηρώων.

Και αυτό γιατί ο Βρετανός συγγραφέας και εικονογράφος παιδικών βιβλίων γεννήθηκε σαν σήμερα, πριν από 76 χρόνια. Τα βιβλία του μεταφράστηκαν σε περισσότερες από 20 γλώσσες και έβγαλαν τους γονείς από τη δύσκολη θέση να ψάχνουν το πώς θα ψυχαγωγήσουν δημιουργικά τα παιδιά τους. Όταν, δε, οι ήρωές του, οι «Μικροί κύριοι και Μικρές κυρίες» απέκτησαν και τηλεοπτική υπόσταση και ρόλους έγιναν γνωστοί, πια, τοις πάσι.

Οι μικρές, αστείες ιστορίες του που κυκλοφόρησαν σε μικρά εικονογραφημένα βιβλία ξεπέρασαν τα 80 εκατομμύρια σε πωλήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο και έβαλαν τον κύριο Ξεχασιάρη, την κυρία Χαχανούλα, τον κύριο Τσαπατσούλη, την κυρία Ξεμυαλισμένη και τους υπόλοιπους 46 κυρίους και τις 33 κυρίες στα σπίτια μικρών και μεγάλων.

www.queen.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!