Όπου φύγει, φύγει…

Όλο και αυξάνεται ο αριθμός των νέων που θέλουν να εγκαταλείψουν τη χώρα...

 

για να εργαστούν στο εξωτερικό.Σύμφωνα με στοιχεία πρόσφατης έρευνας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η αναζήτηση εργασίας παρουσιάζει σταθερά ανοδική πορεία, καθώς οι τελειόφοιτοι των ελληνικών πανεπιστημίων (και όχι μόνο), που θέλουν να μεταναστεύσουν, πληθαίνουν μέρα με τη μέρα.

Την περασμένη χρονιά 48.811 νέοι Έλληνες έστειλαν βιογραφικά σημειώματα στην ευρωπαϊκή διαδικτυακή πύλη αναζήτησης εργασίας Europass, ζητώντας εξάσκηση ή εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό.

Όπως σημειώνει η Ελευθεροτυπία, η χώρα μας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της συγκεκριμένης κατάταξης και ο αριθμός κρίνεται ιδιαίτερα υψηλός, αν συγκρίνει κανείς τον πληθυσμό της Ελλάδας με τον αντίστοιχο της Ιταλίας, της Ισπανίας ή της Γαλλίας, που προηγούνται σε απόλυτο αριθμό αιτήσεων.

www.epikaira.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!