Ιταλία: Ναυάγησε σκάφος με 500 πρόσφυγες από τη Λιβύη

Σκάφος που μετέφερε 500 πρόσφυγες από τη Λιβύη ναυάγησε το πρωί της Κυριακής (08/05), καθώς πλησίαζε στο λιμάνι του ιταλικού νησιού Λαμπεντούζα, με αποτέλεσμα πολλοί επιβάτες, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά, να πέσουν στη θάλασσα.

Όλοι οι επιβάτες διασώθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ansa, επικαλούμενο επίσημες πηγές, η ιταλική ακτοφυλακή κατάφερε να διασώσει δεκάδες επιβάτες πριν το σκάφος πέσει πάνω στα βράχια της ακτής.Το σκάφος είχε προορισμό τη Μάλτα, αλλά η ακτοφυλακή της χώρας το οδήγησε προς την Λαμπεντούζα.

Ακόμα ένα σκάφος με 800 επιβάτες έφτασε στο μικρό αυτό νησί της Ιταλίας, το οποίο έχει δεχτεί τις τελευταίες εβδομάδες χιλιάδες πρόσφυγες, που εγκαταλείπουν τη Λιβύη και την Τυνησία.

Μία ημέρα πριν, εκατοντάδες πρόσφυγες από τη Λιβύη έφτασαν με δύο σκάφη στη Λαμπεντούζα.

Στο ένα σκάφος επέβαιναν 655 άνθρωποι, ανάμεσά τους 82 γυναίκες και 21 παιδιά και στο άλλο 187, συμπεριλαμβανομένων 19 γυναικών και ενός παιδιού.

cosmo.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!