Βενζίνη στα 9,9 ευρώ το λίτρο

Το εξωφρενικό ποσό των 209 ευρώ για 21 λίτρα βενζίνης κλήθηκε να πληρώσει ιδιοκτήτης BMW στη Filderstadt της Γερμανίας. Βενζινοπώλης εκμεταλλεύτηκε την απεργία του κλάδου για να εκτινάξει το λίτρο βενζίνης στα 9,90 ευρώ

Στην Ελλάδα σχολιάζουμε με το δίκιο μας ότι η βενζίνη στην Ελλάδα είναι η ακριβότερη της Ε.Ε., ωστόσο υπάρχουν και χειρότερα.

Πρατήριο της Esso στην πόλη Filderstadt κοντά στη Στουτγάρδη της Γερμανίας ανέβασε την τιμή της super αμόλυβδης στο εξωφρενικό ποσό των... 9.99 ευρώ το λίτρο τη Δευτέρα του Πάσχα, θέλοντας έτσι να αποτρέψει τους οδηγούς να βάλουν βενζίνη, καθώς ο κλάδος τελούσε υπό απεργία.

Η γερμανική σελίδα "The Local" ανέφερε ότι η τιμή της βενζίνης αυξήθηκε, τόσο λόγω της απεργίας των δεξαμενόπλοιων, όσο και από τα προβλήματα διοικητικής μέριμνας των πετρελαϊκών εταιριών που συνδέονται με την εισαγωγή του καυσίμου αιθανόλης Ε10.

Όλα τα πρατήρια παρέμειναν κλειστά, εκτός από έναν μάλλον περισσότερο έξυπνο βενζινοπώλη που άφησε το πρατήριό του ανοιχτό, αλλά με τσουχτερές τιμές, προκειμένου να αποτρέψει τους δήθεν τους πελάτες να φουλάρουν το ντεμπόζιτό τους, σε ένδειξη συμπαράστασης στα προβλήματα του κλάδου.

Αλλωστε, η απεργία σε συνδυασμό με την αυξημένη ζήτηση των διακοπών του Πάσχα, στέγνωσε την αγορά από βενζίνη.

Αρκετοί πελάτες όμως σταμάτησαν και έβαλαν βενζίνη, μη προσέχοντας την πινακίδα με τις τιμές και έτσι βρέθηκαν προ εκπλήξεων όταν μάθαιναν το ποσό που έπρεπε να πληρώσουν.

Ένας κάτοχος BMW κλήθηκε να πληρώσει 209.98 ευρώ για 21 λίτρα βενζίνης, ενώ ένας άλλος 200 ευρώ για 20 λίτρα.

Οι πελάτες κάλεσαν την αστυνομία και αρνήθηκαν να πληρώσουν το ποσό αυτό. Η αστυνομία ωστόσο, από την μεριά της δήλωσε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι, με τους πελάτες να κινδυνεύουν με μήνυση από το πρατήριο.

Τελικά, οι πελάτες πλήρωσαν το εξωφρενικό ποσό ευελπιστώντας να τα βρούνε με την Esso την Τρίτη. Από την μεριά του, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου δεν προέβη σε κανένα σχόλιο επί του θέματος.

http://news247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!