«Πιθήκους που τρώνε τυριά», μας λένε οι αμερικανοί

Η βουβαμάρα με την οποία αντέδρασε η ευρωπαϊκή κοινή γνώμη απέναντι στην δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν έχει εξοργίσει τους αμερικανούς σε τέτοιο σημείο που μας αποκαλούν πιθήκους και τυροφάγους (λες και το δεύτερο είναι βρισιά).

Η Ευρώπη και οι πολίτες της στάθηκαν από την πρώτη στιγμή κριτικά αλλα και αντιμετώπισαν με καχυποψία όσα ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, αφού απτά στοιχεία δεν έχουν δοθεί.

Τους ενόχλησε πολύ το γεγονός οτι σχολιάστηκε αρνητικά από τους ευρωπαίους, πως αμερικανοί πανοπλοι κομμάντο σκότωσαν έναν άοπλο άνδρα.

Τους ενόχλησε και η ειρωνεία με την οποία αντιμετώπισαν τους χιλιάδες αμερικανούς οι οποίοι βγήκαν και πανηγυρισαν στους δρόμους φωνάζωντας : USA - USA, λες και είχαν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ας μην ξεχνάμε οτι μέχρι και το Βατικανό εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για τον τρόπο που έγινε η επιχείρηση.

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!