Απέτρεψαν τρομοκρατικό πυρηνικό κτύπημα σε εργοστάσιο με πυρηνικά στην Βρετανία

Οι μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας συνέλαβαν πέντε άτομα με την κατηγορία της προετοιμασίας τρομοκρατικής επίθεσης έξω από εργοστάσιο επεξεργασίας πυρηνικών...

Το εργοστάσιο ανήκει στην εταιρεία Sellafield Ltd, στην επαρχία Cumbria.

Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο γίνεται επεξεργασία πυρηνικών αποβλήτων και λοιπές εργασίες καθαρισμού για λογαριασμό της αρμόδιας κρατικής υπηρεσίας.

Οι ύποπτοι εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους, οπότε και ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες μετά από σχετική έρευνα τους συνέλαβαν.

Τα επίπεδα ασφαλείας για τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν αυξηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, έπειτα από το θάνατο του Οσάμα μπιν Λάντεν, λόγω πιθανών αντιποίνων από ισλαμιστές.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!