Νέα φωτογραφία του «νεκρού» Μπιν Λάντεν στο Διαδίκτυο

Ακόμη μία φωτογραφία που εικάζεται ότι απεικονίζει τον Οσάμα μπιν Λάντεν νεκρό κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο χωρίς ωστόσο να μπορεί να επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητά της.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera στη φωτογραφία, η οποία κυκλοφόρησε στο Twitter, εμφανίζεται ο ηγέτης της αλ Κάιντα να κείτεται στο έδαφος νεκρός με εμφανές ένα τραύμα στο κεφάλι από σφαίρα.

 

Δίπλα του βρίσκεται ένας αμερικανός στρατιώτης ο οποίος διακρίνεται να χαμογελάει. Την ίδια στιγμή και ενώ οι αντιδράσεις για την έλλειψη πληροφοριών γύρω από τις συνθήκες θανάτου και ταφής της σορού του μπιν Λάντεν πληθαίνουν, αμερικανός αξιωματούχος ανακοίνωσε ότι η Ουάσιγκτον εξετάζει την πιθανότητα να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την ρίψη της σορού στη θάλασσα, προσθέτοντας ότι δεν έχει ληφθεί επίσημη απόφαση.

Όπως μεταδίδει το CNN, ανώτατος αμερικανός αξιωματούχος ανέφερε ότι ο Λευκός Οίκος παρέλαβε τρία σετ φωτογραφιών από την επιχείρηση κατά του Οσάμα μπιν Λάντεν, τα οποία περιλαμβάνουν:

1. Φωτογραφίες της σορού του Οσάμα μπιν Λάντεν αφού μεταφέρθηκε στο Αφγανιστάν. Πρόκειται για την πλέον αναγνωρίσιμη φωτογραφία του, αφού φαίνεται καθαρά το πρόσωπό του. Η φωτογραφία είναι ιδιαίτερα σκληρή, με τον μπιν Λάντεν να φέρει μία μεγάλη ανοιχτή πληγή στο κεφάλι πάνω από τα μάτια.

2. Φωτογραφίες από τη ρίψη του μπιν Λάντεν στη θάλασσα από το αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson. Φωτογραφίες πριν και αφού η σορός του  τυλίχθηκε σε σάβανο.

3. Φωτογραφίες από την εισβολή των αμερικανών κομάντο στο κτιριακό συγκρότημα του μπιν Λάντεν, οι οποίες περιλαμβάνουν φωτογραφίες των δύο νεκρών αδελφών του, του ενός γιου του (νεαρός ενήλικας, γύρω στα 18) και μερικές από το ίδιο το κτίριο.

www.theinsider.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!