Φρικιαστικές οι νέες φωτογραφίες του Οσάμα Μπιν Λάντεν

Την ώρα που ολόκληρος ο πλανήτης περίμενει με αγωνία να δει την επίμαχη φωτογραφία από την δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως η εικόνα του νεκρού ηγέτη είναι πολύ "φρικιαστική", για να δημοσιευτεί.

Στην φωτογραφία, απεικονίζεται ο Οσάμα Μπιν Λάντεν με ένα τεράστιο τραύμα στο κεφάλι, πάνω από το αριστερό μάτι.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζέι Κάρνεϊ, ανέφερε ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν έχει ακόμη αποφασίσει, εάν θα την δώσει στη δημοσιότητα ή όχι.

Ο Κάρνεϊ είπε ο Μπιν Λάντεν αντιστάθηκε μολονότι δεν οπλοφορούσε τη στιγμή που οι άνδρες των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων εισέβαλαν στην κατοικία του και τον σκότωσαν, ενώ διευκρίνισε ότι η σύζυγος του ηγέτη της Αλ Κάιντα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης αυτής και δεν σκοτώθηκε, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Πάντως ο Κάρνεϊ εκτίμησε ότι ο θάνατος του Μπιν Λάντεν δεν αναμένεται να επηρεάσει το χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή των Αμερικανών στρατιωτών από το Αφγανιστάν.

'Υστερα από το κύμα «αμφισβήτησης» που ακολούθησε την είδηση του θανάτου του ηγέτη της Αλ Κάιντα, πληροφορίες ανέφεραν ότι ο  Λευκός Οίκος θα έδινε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν αλλά και βίντεο από την ρίψη του πτώματός του στη θάλασσα.Ολόκληρος ο μουσουλμανικός κόσμος και φυσικά οι Ταλιμπάν απαιτούν από τους Αμερικάνους να τους αποδείξουν με ντοκουμέντα ότι ο Μπιν Λάντεν είναι όντως νεκρός. Ακόμα και γερουσιαστές των ΗΠΑ ζήτησαν να δουν τα πειστήρια του θανάτου του ηγέτη της Αλ Κάιντα.

Οι αμερικανικές αρχές έχουν επίσης στην κατοχή τους φωτογραφίες από την επιδρομή στο σπίτι και δείχνουν νεκρούς δυο αδελφούς του Λάντεν και έναν γιο του.

Οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως και οι οποίες απεικονίζουν τον Μπαράκ Ομπάμα και την Χίλαρι Κλίντον να παρακολουθούν σοκαρισμένοι την δολοφονία και την ταφή του ηγέτη της Αλ Κάιντα, προκάλεσαν αίσθηση σε όλο τον κόσμο και πολλοί είναι εκείνοι που ζήτησαν να δοθούν αμέσως στην δημοσιότητα οι εν λόγω φωτογραφίες.

Ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν, Zabiullah Mujahid ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτές είναι πληροφορίες που προέρχονται μόνο από την μία πλευρά, από το γραφείο του Ομπάμα δηλαδή, και η Αμερική δεν μας έχει αποδείξει με ντοκουμέντα ότι ο Οσάμα είναι νεκρός».

Πάντως, οι πακιστανικές αρχές διαβεβαιώνουν από την πλευρά τους ότι τα μέλη της οικογένειας του Οσάμα Μπιν Λάντεν που ήταν παρόντα στη διάρκεια της αμερικανικής επιδρομής "βρίσκονται σε καλά χέρια και τυγχάνουν προστασίας" ορισμένα μάλιστα ακολουθούν ιατρική θεραπεία.

"Τέθηκαν πολλά ερωτήματα σχετικά με το πού βρίσκονται τα μέλη της οικογένειας του Οσάμα Μπιν Λάντεν" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το πακιστανικό υπουργείο Εξωτερικών.  "Είναι όλοι σε καλά χέρια και αντιμετωπίζονται με βάση το νόμο" επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

proto thema


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!