ΔΙΑΡΡΟΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Οι Ιαπωνικές τοπικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι υπάρχουν υποψίες για διαρροή ραδιενέργειας από πυρηνικό εργοστάσιο της κεντρικής Ιαπωνίας, εξαιτίας του σεισμού και του τσουνάμι που σημειώθηκαν τον Μάρτιο.

Αξιωματούχοι στην περιφέρεια Φουκούι ανέφεραν διαρροή ραδιενέργειας από τις ράβδους του πυρηνικού καυσίμου στο εργοστάσιο Τσουρούγκα.

Πάντως, η Ιαπωνική Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας ανακοίνωσε σήμερα ότι μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε στο εργοστάσιο, δεν εντοπίστηκε κάποια διαρροή ραδιενεργού υλικού.
Ωστόσο, η εταιρία θα εξετάσει το ενδεχόμενο να κλείσει τον αντιδραστήρα 2 στο πυρηνικό εργοστάσιο Τσουρούγκα και να αυξήσει τους ελέγχους για πιθανή διαρροή ραδιενέργειας εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων, αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

 24ωρο


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!