Ο Παρθενώνας της Αμερικής

Πιστό αντίγραφο του Παρθενώνα τόσο σε διαστάσεις όσο και σε αναπαράσταση βρίσκεται στη πόλη Νashville της Αμερικής.

Μην σας δημιουργεί έκπληξη, πράγματι στο Centennial Park της πόλης στέκεται ο αμερικάνικος Παρθενώνας αλλά και ένα άγαλμα της θεάς Αθηνάς, πιστά αντίγραφα των αρχαίων ελληνικών δημιουργημάτων.
Τα αντίγραφα χτίστηκαν το 1897 και ο αμερικανικός Παρθενώνας είναι το μουσείο τεχνών της πόλης. Σε αυτό το μουσείο βρίσκονται 63 πίνακες ζωγραφικής Αμερικανών καλλιτεχνών του 19ου και 20ου αιώνα, ενώ υπάρχει επίσης χώρος ώστε να γίνονται σόου και άλλου είδους εκθέσεις.
Πάντως οι Αμερικάνοι το αντίγραφο το έκαναν «κέντρο» του πολιτισμού τους και εμείς που έχουμε τον γνήσιο ακόμα διεκδικούμε τα γλυπτά από το βρετανικό μουσείο...

http://topontiki.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!