Δυνάμεις του Καντάφι εισέβαλαν στην... Τυνησία

Επεκτείνεται πλέον εκτός των συνόρων της Λιβύης η εμφύλια σύρραξη, αφού από το πρωί δυνάμεις που είναι  πιστές στο λίβυο συνταγματάρχη Μουάμαρ Καντάφι επιτέθηκαν στην πόλη Ντεχίμπα της Τυνησίας επειδή βρήκαν καταφύγιο σε αυτήν λίβυοι αντικαθεστωτικοί.

 

Η συγκεκριμένη πόλη είναι κοντά στα σύνορα με τη Λιβύη. «Ακούγονται πυροβολισμοί από το κέντρο της πόλης. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να βγουν έξω», επισήμανε ένας κάτοικος της πόλης σε ξένα πρακτορεία, αφού το λιβυκό πυροβολικό άνοιξε πυρ.

Ένας άλλος ντόπιος υποστήριξε ότι βομβίδες όλμων έχουν πλήξει σπίτια στην πόλη και μια γυναίκα σκοτώθηκε. Εξαιτίας αυτής της εξέλιξης, υπήρξαν σφοδρές συγκρούσεις ανάμεσα στους λίβυους υπερασπιστές του Καντάφι με τυνήσιους στρατιώτες.

star.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!