Πατέρας κατήγγειλε τον 2,5 ετών γιο του για το φόνο της συζύγου

Μία αμφιλεγόμενη αλλά σίγουρα τραγική υπόθεση είναι σε εξέλιξη στο Μίραμαρ της Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου πατέρας ανέφερε τον θάνατο της γυναίκας του από πυροβολισμό, λέγοντας ότι προήλθε από όπλο που κρατούσε το μωρό της οικογένειας.

Σύμφωνα με την Αμεσο Δράση (το γνωστό μας πλέον 911, αντίστοιχο του ελληνικού 100), ο άνδρας είπε στις Αρχές ότι η μητέρα του παιδιού πυροβολήθηκε στην πλάτη και πέθανε. Ο πυροβολισμός προήλθε από όπλο που κρατούσε ο δυόμιση ετών γιός της οικογένειας, ενώ ο πατέρας προσπαθούσε να του το αποσπάσει, όπως ισχυρίστηκε.

Το γεγονός ότι η άτυχη 33χρονη, ονόματι Julia Bennett, πυροβολήθηκε στην πλάτη, εγείρει κάποιες αμφιβολίες για την αλήθεια των λεγομένων του πατέρα, ενώ σημειώνεται ότι οι γονείς του παιδιού δεν ήταν παντρεμένοι και δεν κατοικούσαν μαζί την περίοδο του συμβάντος.

Αλλά, όπως είπε στον Τύπο η Tania Rues, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας «αυτό που ξέρουμε είναι ότι την (σ.σ. Μεγάλη) Τετάρτη, λίγο μετά τις επτά, δεχθήκαμε κλήση στο 911 από ένα κύριο που δήλωσε ότι ο 2,5 ετών γιος του πυροβόλησε τη μητέρα του κατά λάθος». Οπως προσέθεσε, οι Αρχές θα μιλήσουν και με το παιδί για το συμβάν, αλλά «λόγω της ηλικίας του δεν περιμένουμε να προκύψει κάτι σημαντικό».

Η Εισαγγελία θα καθορίσει εάν ο πατέρας θα διωχθεί ούτως ή άλλως, με την κατηγορία της εγκληματικής αμέλειας.http://www.ethnos.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!