«Πυρηνικό» χτύπημα είχε έτοιμο η Αλ Κάιντα στην Ευρώπη!

Ο Khalid Sheikh Mohammed, ο εγκέφαλος πίσω από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους, ισχυρίστηκε κατά την ανάκριση στο Γκουαντάναμο ότι η Αλ Κάιντα είχε κρύψει μια πυρηνική βόμβα στην Ευρώπη, η οποία θα πυροδοτείτο εάν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτωνόταν ή τον συνελάμβαναν.

Ο Mohammed, ένας από τους επιχειρησιακούς διοικητές της Αλ Κάιντα, είπε ότι εάν αυτό είχε συμβεί τότε μαχητές θα απελευθέρωναν μια «πυρηνική κόλαση» για τη Δύση, σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν στο Wikileaks.

Τα έγγραφα, τα οποία περιέχουν λεπτομέρειες σχετικά με τις ανακρίσεις 700 κρατουμένων του Γκουαντάναμο, αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τη σύλληψη των κρατουμένων και τις πληροφορίες που έδωσαν κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων.
Ωστόσο, δεν αποκαλύπτουν τις μεθόδους ανάκρισης που χρησιμοποιήθηκαν για την απόκτηση των πληροφοριών από κρατούμενους.

Στις 15 σελίδες, της κατάθεσης του Mohammed,αποκαλύπτεται ότι ετοίμαζε επιθέσεις στη Βρετανία και την Αμερική καθώς και στην Ασία και την Αφρική.
Επίσης αναφέρθηκε σε σχέδιο επίθεσης στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου.

onalert.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!