Λουκασένκο: Ηλίθιος, άχρηστος και βόδι ο Μπαρόζο

Με ύβρεις καταφέρθηκε κατά του  επικεφαλής της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο. "Όταν είσαι ηλίθιος, είσαι ηλίθιος. Αυτοί είναι άχρηστοι. Για αυτό δεν έχω τίποτα να πω για αυτούς τους Μπαρόζους, αυτούς τους αποβλακωμένους, αυτά τα βόδια", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Λευκορωσίας...

 

Ο Αλεξάντερ Λουκασένκο έδωσε ρεσιτάλ ύβρεων, ερωτηθείς για τις πιέσεις που άσκησε ο πρόεδρος της Κομισιόν και πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας στην Ουκρανία, ώστε να μην προσκληθεί στη διάσκεψη των δωρητών για το Τσερνόμπιλ και στις τελετές που πραγματοποιήθηκαν με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών από την καταστροφή.

Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, τους κάλεσε να ρωτήσουν τον πρόεδρο της Ουκρανίας γιατί δεν παρίσταται ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, επισημαίνοντας πως η σημερινή ηγεσία της Ουκρανίας είναι απαίσια.

"Όσον αφορά τους αποβλακωμένους όπως τον Μπαρόζο -γιατί υπήρξαν κατά καιρούς ορισμένοι Μπαρόζο στην Πορτογαλία- αλλά αποδεσμεύθηκε από εκεί και του δόθηκε μια θέση εργασίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή... Εγώ δεν δίνω πραγματική προσοχή στους παραλογισμούς των ευρωπαίων υπαλλήλων" συμπλήρωσε.

- kamikazi


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!