Νέο «σμήνος» μετασεισμών κτυπά την Ιαπωνία τις τελευταίες 24 ώρες

Τουλάχιστον πέντε μετασεισμοί με μέγεθος μεγαλύτερο των 5 Ρίχτερ σημειώθηκαν τις τελευταίες 14 ώρες στην Ιαπωνία ανατολικά του νησιού Honshu στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα πριν από 13 ώρες σημειώθηκε σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 Ρίχτερ με εστιακό βάθος 15 χλμ, για να ακολουθήσει μια ώρα μετά άλλη ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και σε εστιακό βάθος 44 χλμ. και μια ώρα μετά ακόμη μια μεγέθους 6 Ρίχτερ.

Στη συνέχεια άλλη ισχυρή δόνηση ταρακούνησε πάλι το νησί Honshu  μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με την πλέον πρόσφατη πριν από μια ώρα περίπου μεγέθους 6,1 Ρίχτερ, όλες στην ίδια γενικότερη περιοχή που γέννησε και το μεγάλο σεισμό των 9,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ της 11ης Μαρτίου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!