Τούρκοι στρατιώτες άνοιξαν πύρ κατά ελληνοκυπριακού αλιευτικού σκάφους

Τούρκοι στρατιώτες έβαλαν κατά ελληνοκυπριακού αλιευτικού σκάφους το οποίο βρισκόταν στην περιοχή Κάπαρη στην θαλάσσια περιοχή της Αμμοχώστου. Οι Τούρκοι στρατιώτες έβαλαν συνολικά 6 φορές κατά των ελληνοκυπρίων, αναγκάζοντας τους να αποχωρήσουν από την περιοχή.

 

Περιστατικά σαν και αυτό έχουν συμβεί ξανά στο παρελθόν, ενώ πριν από μερικούς μήνες τουρκικό σκάφος προσπάθησε να εμβολίσει και να βυθίσει ένα ελληνοκυπριακό αλιευτικό σκάφος.

Είναι πάντως εντυπωσιακό ότι οι κατοχικές τουρκικές δυνάμεις στο νησί δεν δυσκολεύονται να ανοίξουν πύρ ή να κινηθούν με απειλητικές προσθέσεις κατά των ελληνοκυπριακών αλιευτικών σκαφών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!