Κατηγορούμενος για «ηλεκτρονικό σεξ» με 16χρονη ο επικεφαλής των επιθεωρητών του ΟΗΕ!

Ο πρώην επικεφαλής της ομάδας επιθεωρητών όπλων του ΟΗΕ Scott Ritter καταδικάστηκε για "ανάρμοστη συμπεριφορά" σε ανήλικη με την κατηγορία να τον θέλει να αυνανίζεται ενώ βρισκόταν μαζί τη σε chatroom!

Μόνο που ...η 16χρονη ήταν ντετέκτιβ της αστυνομίας και ο κ. Ritter,έμπλεξε. Περισσότερο από τότε που ασκούσε κριτική στον πόλεμο του Ιράκ ,υποστηρίζοντας ανοιχτά ότι το Ιράκ είχε καταστρέψει τα όπλα μαζικής καταστροφής.

Ο πρώην επικεφαλής της ομάδας επιθεωρητών του ΟΗΕ υποστήριξε στην απολογία του ότι πίστευε ότι βρισκόταν σε απευθείας σύνδεση με μία γυναίκα 56 ετών και νοικοκυρά.

Παραδέχτηκε ότι η συμπεριφορά του ήταν "ανάρμοστη",αλλά δεν πίστευε ότι έκανε κάτι που αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Στην πραγματικότητα,η "Έμιλυ" ,όπως του είχε "ηλεκτρονικά" συστηθεί η "έφηβη" ήταν ο ντετέκτιβ Ryan Venneman,ο οποίος υποστήριξε ότι είχε προειδοποιήσει επανηλειμμένως ότι "είναι 16 ετών".

Σε απάντηση των προειδοποίησεων , σύμφωνα με τα πρακτικά, ο κ. Ritter απάντησε: "Δεν νομίζω ότι είσαι 15. Απ 'όσο γνωρίζω είσαι 56 χρονών νοικοκυρά". Αυτή την απάντηση χρησιμοποίησε ως υπερασπιστικό επιχείρημα
ο κ. Ritter.
Ο κατηγορούμενος έχει υπηρετήσει στο Αμερικανικό Ναυτικό στον πόλεμο του Κόλπου, και ο δικηγόρος του δήλωσε ότι "ο πελάτης του δεν είχε ποτέ σκεφτεί να κάνει κάτι ανήθικο με ένα ανήλικο".

Παρόλα αυτά καταδικάστηκε στις έξι από τις επτά κατηγορίες και αναμένει τη ποινή του.

Έχουν όλα αυτά σχέση με την κάθετη αντίθεσή του στον πόλεμο κατά του Ιράκ για την υποτιθέμενη ύπαρξη όπλων μαζικής κατατροφής; Πολλοί θέτουν αυτό το ερώτημα κανείς όμως δεν μπορεί να το απαντήσει με βεβαιότητα.

onalert.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!