Ρίχνουν ζεόλιθο για να μειώσουν την ραδιενεργή μόλυνση

Στο πυρηνικό εργοστάσιο στη Φουκουσίμα, οι εργαζόμενοι προσπαθούν να... μειώσουν τη ραδιενεργή μόλυνση στα ύδατα ανοικτά του παραθαλάσσιου ηλεκτροπαραγωγικού σταθμού.

Οι εργάτες απέθεσαν περίπου 300 κιλά ζεόλιθο στον Ειρηνικό Ωκεανό, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Jiji Press και οι αρχές ελπίζουν ότι αυτό το ορυκτό θα απορροφήσει ραδιενέργεια από το νερό το οποίο αντλείται από τους αντιδραστήρες του εργοστασίου και καταλήγει στη θάλασσα.

Εάν αποδειχθεί αποτελεσματική η μέθοδος, ενδέχεται να τοποθετηθεί ζεόλιθος και μέσα στα κτίρια των αντιδραστήρων που έχουν υποστεί ζημιές και είναι γεμάτα νερό μολυσμένο με πολύ υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας.

tromaktiko.info


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!