Βρέθηκαν τα καρφιά της Σταύρωσης του Ιησού;

Τα δυο αυτά καρφιά βρέθηκαν σε έναν τάφο ηλικίας 2.000 ετών στην Ιερουσαλήμ. Και ο αρχαιολογος που τα ανακάλυψε υποστηρίζει οτι ήταν τα καρφιά που χρησιμοποιήθηκαν για την Σταύρωση του Ιησού.

Τα δυο καρφιά έχουν μήκος μόλις 6 εκατοστά το καθένα είχαν πρωτοανακαλυφθεί το 1990 και πιστευόταν οτι ανήκαν στον Καϊάφα.
'Ομως, λίγο μετά την ανασκαφή ο τάφος ξανασφραγίστηκε και τα καρφιά είχαν μυστηριωδως εξαφανιστεί μέχρι σήμερα.Σε ένα νέο ντοκυμαντέρ με τίτλο "Τα καρφιά του Σταυρού" ο Σίμτσα Γιακομποβισι υποστηρίζει οτι μετά από επεξεργασία σε ειδικό εργαστήριο από ανθρωπολόγους τα καρφιά ήταν όντως αυτά με τα οποία σταυρώθηκε ο Χριστός.
Παρόλα αυτά η ανακάλυψή του αυτή δεν έτυχε θερμής υποδοχής. Το ντοκυμαντέρ ξεκινά με την επίσκεψη στον συγκεκριμένο τάφο.

Ο τάφος ξαναανακαλύφθηκε κατά την διάρκεια εκσκαπτικών εργασιών σε έναν λόφο λίγο μακριά από την παλιά πόλη.

Ο Γιακομποβίσι επιμένει οτι τα καρφιά ήταν της Σταύρωσης με το εξής σκεπτικό: ο ταφος ναι μεν ανηκε στον Καϊάφα ο οποίος όμως ετάφη εκεί με τα καρφιά της Σταύρωσης ως ο άνθρωπος που έπαιξε τον πιο καθοριστικό ρόλο στο να πάει ο Ιησούς στον Σταυρό.

Αναρτήθηκε από Sarotiko


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!