Σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,5 βαθμών, στον εδαφικό χώρο της επαρχίας της Φουκουσίμα...

Σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 04:39, ώρα Ελλάδας, στον εδαφικό χώρο της επαρχίας της Φουκουσίμα, πολύ κοντά στην ανατολική ακτή της νήσου Χονσού, στην Ιαπωνία.

Σύμφωνα με το Κέντρο Σεισμολογικών Ερευνών των Η.Π.Α. (USGS), το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στην επαρχία της Φουκουσίμα, 29 χλμ. δυτικά νοτιοδυτικά της πόλης Ιουάκε και είχε εστιακό βάθος 30 χλμ. Το Σεισμολογικό Κέντρο Ευρώπης-Μεσογείου (EMSC-CSEM) δίνει μια διαφορετική εκτίμηση καθώς υπολογίζει τη σεισμική δόνηση στους 5,4 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ.

Η διαχειρίστρια του πυρηνικού εργοστασίου Fukushima Daiitsi, Tepco, ανακοίνωσε ότι δεν προχώρησε σε εκκένωση των εγκαταστάσεών του από τα μέλη των ειδικών συνεργείων που προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές στους πυρηνικούς αντιδραστήρες.

pontikopagida.blogspot.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!