Το γιαούρτι έγινε μόδα! Γιαούρτωσαν και αρχιεπίσκοπο

Απ' ότι φάνηκε το γιαούρτωμα δεν είναι μόνο μία μορφή αντίδρασης, κατά προσώπου της πολιτικής ζωής στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στο Βέλγιο, φοιτητές υποδέχτηκαν με γιαούρτι τον Αρχιεπίσκοπό τους, ο οποίος επισκέφθηκε το πανεπιστήμιο στην πόλη Louvain La Neuve.

Μάλιστα, μόλις ο Αρχιεπίσκοπος, Andre-Joseph Leonard κατάφερε να καθαριστεί λίγο, τον γιαούρτωσαν ξανά! Στον αρχιεπίσκοπο αρχικά επιτέθηκε με γιαούρτι, ένας νεαρός έξω από την αίθουσα. Αυτός όμως, χωρίς να χάσει τη ψυχραιμία του, καθάρισε το πρόσωπό του και επέστρεψε στο αμφιθέατρο για την ομιλία.
Εκεί τρεις ακτιβιστές τον γιαούρτωσαν για δεύτερη φορά! Όπως δήλωσε ένας εκ των νεαρών μετά την επίθεση, με αυτή του την κίνηση ήθελε να διαφωνήσει ως προς τον συντηρητισμό της Βελγικής Καθολικής εκκλησίας.Πέρσι, αποκαλύψεις σοκ είχαν ταράξει τα θεμέλια της καθολικής εκκλησίας του Βελγίου. Σε ηχογραφημένα ντοκουμέντα που διέρρευσαν, ακούγεται ο πρώην επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας του Βελγίου, Καρδινάλιος Γκόντφριντ Ντάνεελς, να ζητάει από ένα από τα θύματά του να μην αποκαλύψει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από επίσκοπο

madata.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!