Ο σεισμός της Ιαπωνίας μετακίνησε τον βυθό της θάλασσας

Κατά 24 μέτρα ανατολικά-νοτιοανατολικά μετακινήθηκε ο πυθμένας της θάλασσας κοντά στο επίκεντρο του καταστροφικού σεισμού της Ιαπωνίας και υψώθηκε κατά περίπου 3 μέτρα, σύμφωνα με έκθεση της ιαπωνικής ακτοφυλακής που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα.

Η μετακίνηση του φλοιού εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 130 χιλιομέτρων από την χερσόνησο Οσίκα στη βορειοανατολική Ιαπωνία. Μάλιστα, ο βυθός μετακινήθηκε κατά τέσσερις φορές πιο πολύ από την μετακίνηση της χερσονήσου, η οποία πήγε 5,3 μέτρα προς τα ανατολικά-νοτιοανατολικά.

Τέλος, ένα σημείο που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 40 χιλιομέτρων από το επίκεντρο μετακινήθηκε περίπου 15 μέτρα ανατολικά-νοτιοανατολικά προς την ακτή.

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!