Ποια μέρα της εβδομάδας χτυπούν οι ληστές;

Τι αποκαλύπτει έρευνα του FBI

 

Ως η πιο αγαπημένη μέρα των ληστών στην Αμερική αναδεικνύεται η Παρασκευή, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το FBI. Σύμφωνα με αυτά, οι ληστές αναλαμβάνουν δράση νωρίς το μεσημέρι και φαίνεται να προτιμούν καταρχήν το νότο, όπου τον περασμένο χρόνο πραγματοποιήθηκαν 1.790 ληστείες.

Δεύτερη στις επιλογές τους κατατάσσεται η δύση στην οποία πραγματοποιήθηκαν μόλις 100 λιγότερες ληστείες απ΄ότι στο νότο. Σε γενικές γραμμές οι ληστείες τραπεζών, πιστωτικών οργανισμών και άλλων ιδρυμάτων φαίνεται να θερίζει τις ΗΠΑ καθώς η λεία τον περασμένο χρόνο ανήλθε σε 43 εκατομμύρια δολάρια.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!