Μαξιλαροπόλεμος παντού!

Την Κυριακή 3 Απριλίου ήταν η παγκόσμια ημέρα μαξιλαροπόλεμου και η συμμετοχή των πόλεων από όλο τον κόσμο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Περισσότερες από 130 χώρες σε όλο τον κόσμο συμμετείχαν στην 4η παγκόσμια ημέρα μαξιλαροπόλεμου που είχε οριστεί για την Κυριακή 3 Απριλίου. Άνθρωποι κάθε ηλικίας και εθνικότητας κατέβηκαν σε κεντρικές πλατείες των πόλεών τους και επιδόθηκαν σε έναν ανελέητο μαξιλαροπόλεμο αποδεικνύοντας ότι το γέλιο και το παιχνίδι είναι το καλύτερο αντίδοτο στην παγκόσμια κρίση και τη μιζέρια που αυτή συνεπάγεται. Από το Λονδίνο μέχρι την Αδελαΐδα και από την Ατλάντα και το Μπουένος Άιρες μέχρι τη Σεούλ ο νεοσύστατος θεσμός  βρήκε ανταπόκριση παντού.

iefimerida.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!