ΝΥΤ: Συνταγματική μοναρχία προτείνουν δύο υιοί Καντάφι

Την μετάβαση προς μία συνταγματική μοναρχία, η οποία προβλέπει την αποχώρηση του Καντάφι από την εξουσία, φέρονται να προτείνουν τουλάχιστον δύο από τους γιους του Λίβυου συνταγματάρχη, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.

Επικαλούμενη έναν Λίβυο διπλωμάτη, που δεν κατονομάζεται, και έναν αξιωματούχο οι οποίοι είναι ενήμεροι για το σχέδιο, η αμερικανική εφημερίδα αναφέρει ότι της μετάβασης θα ηγηθεί ένας από τους γιους του συνταγματάρχη Καντάφι, ο Σάιφ αλ Ισλάμ ελ Καντάφι.

Η πρόταση αυτή προωθείται από τον Σάιφ και τον Σαάντι, οι οποίοι θέλουν να προχωρήσουν για να αλλάξουν τη χώρα, χωρίς τον πατέρα τους, σύμφωνα με πηγή του περιβάλλοντός τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πρόταση αυτή είναι πιθανόν να φέρει στην επιφάνεια τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στα παιδιά του Καντάφι.

Αν και ο Σάιφ και ο Σαάντι ανήκουν στη «δυτική σχολή» και τάσσονται υπέρ του δυτικού οικονομικού και πολιτικού ανοίγματος, οι δύο άλλοι, ο Χαμίς και ο Μουτουασίμ, έκαστος των οποίων ηγείται του δικού του παραστρατιωτικού σώματος, θεωρούνται υποστηρικτές της «σκληρής γραμμής».

Ο Μουτουασίμ είναι αντίπαλος του Σάιντ στη μάχη για τη διαδοχή του πατέρα τους.

ethnos.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!