Ανθελληνική ανακάλυψη του Spiegel για τα κέρματα

Μετά το δημοσίευμα για το ΔΝΤ που μας πιέζει να αναδιαρθώσουμε το χρέος μας και το διέψευσε σύσσωμο το σύμπαν, το γερμανικό περιοδικό Spiegel ξανακτυπά.

Αυτή τη φορά, ανακάλυψε -στα ξαφνικά- «ελληνικά μυαλά» πίσω από το κύκλωμα με τα κάλπικα κέρματα του 1 και των 2 ευρώ.

Το Spiegel, λοιπόν, χρεώνει στην Ελλάδα τη μεγάλα απάτη με πλαστά κέρματα που αντάλλαξαν παραχαράκτες στη Bundesbank με εκατομμύρια γνήσια ευρώ.

Το περιοδικό αναφέρει ότι η πρώτη ύλη προέρχεται από χώρες όπως η Ελλάδα και η Ιταλία τονίζοντας ότι «η εισαγγελία της Φρανκφούρτης πιστεύει ότι πρόκειται για υπολείμματα 'κοπιαρισμένων' κερμάτων, τα οποία μετά από ανεπαρκή ανακύκλωση σε διεθνείς αγορές πρώτων υλών πωλήθηκαν και επανασυντέθηκαν από τους παραχαράκτες εν μέρει στην Κίνα».

Όπως έγινε γνωστό, τουλάχιστον τρεις άνδρες και μία γυναίκα αεροσυνοδοί φέρονται να μετέφεραν στη συνέχεια παράνομα τα κέρματα σε δόσεις αξίας μέχρι και 10.000 ευρώ και να τα αντάλλαξαν στην Bundesbank.

Δεν αναφέρει, βέβαια, ότι πριν από μία εβδομάδα είχαν εξαρθρώσει στη Φρανκφούρτη σπείρα παραχαρακτών και –κυρίως- το πώς από εκεί οδηγήθηκαν στην «υπαίτια» Ελλάδα...

Star.g


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!