Απίστευτες δημιουργίες σε κελύφη αυγών!

Ο Gary LeMaster  είναι ένας από τους πιο προικισμένους γλύπτες του κόσμου. Μπορεί να πάρει ένα αυγό και να το μετατρέψει σε ένα περίπλοκο και λεπτομερές έργο τέχνης!

 Γεννημένος στη Νέα Ζηλανδία, ο Gary έδειξε το πάθος του για τις τέχνες, από πολύ πολύ μικρή ηλικία. Ξεκίνησε να σπουδάζει  μουσική στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα, όταν π

Gary-LeMaster-eggshel-sculpture4_SiteSeeignGR.jpg

αράτησε τη σχολή για να ασχοληθεί με την ιστορία. Μετά από πολλές λοξοδρομήσεις στην σταδιοδρομία του και αποκτώντας

 γνώσεις από τις διάφορες σχολές που πέρασε αποφάσισε να ασχοληθεί ως επαγγελματίας γλύπτης κελυφών!

 

Οι περισσότεροι άνθρωποι οταν βλέπουν τα αριστουργήματα του, ρωτούν απο τι υλικό είναι κατασκευασμένα, καθώς λίγοι πιστεύουν οτι πρόκειται για αληθινά αυγά!

 Ο LeMaster τους διαβεβαιώνει ότι είναι πραγματικά αυγά από κοτόπουλα, γαλοπούλες, στρουθοκαμήλους, χήνες, κλπ. Τα  αυγά που χρησιμοποιεί είναι μη γόνιμα, έχουν αποτύχει δηλαδή να εκκολαφθούν και η διαδικασία ξεκινά με την εκκένωση και το καθάρισμα των αυγών. Στη συνέχεια αφου τα στεγνώσει, σχεδιάζει με μολύβι το επιθυμητό σχέδιο  και τα χαράσει χρησιμοποιώντας  μια σειρά συγκεκριμένων διαμαντιών και άλλα εργαλεία κοπής. Αφού τελειώσει δίνει στο γλυπτό την υπογραφή του και το περνάει με αρκετές στρώσεις βερνικιού για να διατηρήσει την ομορφιά του.

http://siteseeing.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!