2025: Το ένα τέταρτο του παγκόσμιου πληθυσμού θα συγκεντρωθεί σε 600 πόλεις!

Σε 15 χρόνια, 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή το ένα τέταρτο του παγκόσμιου πληθυσμού θα συγκεντρωθεί σε 600 από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου...

, όπως προκύπτει από έρευνα- πρόγνωση του McKinsey Global Institute, που δημοσιεύεται στην «Corriere della Sera». «Μέχρι το 2025, το 60% του παγκόσμιου πλούτου θα παράγεται από 600 πόλεις στις οποίες θα ζούνε 735 εκατομμύρια οικογένειες. Το μέσο εισόδημά τους θα είναι 32 χιλιάδες δολάρια το χρόνο», αναφέρεται στην έκθεση σχετικά με τις προοπτικές για την οικονομική ανάπτυξη και τις δημογραφικές τάσεις.

Σύμφωνα με την έρευνα, η πιο εξελιγμένη πόλη στον πλανήτη θα είναι η Νέα Υόρκη, ακολουθούμενη από το Τόκιο, τη Σαγκάη, το Λονδίνο, το Πεκίνο και το Παρίσι.
Στο top 600 θα μπουν 136 νέες πόλεις και 100 από αυτές θα είναι κινεζικές, 13 – ινδικές και 8 της Λατινικής Αμερικής.
Οι πρώτες εκατό πόλεις της λίστας θα παράγουν το 35% του παγκόσμιου πλούτου.
Σύμφωνα με τους συντάκτες της έρευνας, θα γίνουμε μάρτυρες της παρακμής των μεγάλων πόλεων στη Δυτική Ευρώπη, ανεξάρτητα από τον τρέχοντα ρόλο τους στην παγκόσμια οικονομία. Προβλέπεται, επίσης, ότι στην πρώτη θέση κατά πληθυσμό θα είναι το Τόκιο, η Βομβάη, η Σαγκάη, το Πεκίνοκαι το Δελχί.

http://www.onlycy.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!