Συναγερμός για τους πρόσφυγες,στη Μεσόγειο! Στόλος απελπισμένων έχει εντοπιστεί.

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει λάβει πληροφορίες όσον αφορά "τα πλοία των απελπισμένων" στη Μεσόγειο τα οποία μεταφέρουν άτομα που έχουν εγκαταλείψει τη Λιβύη για να γλιτώσουν από τον πόλεμο.

"Σήμερα το πρωί πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί έκαναν λόγογια ένα μεγάλο αριθμό πλοιαρίων στη Μεσόγειο που μεταφέρουν απελπισμένους Λίβυους πολίτες" δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου η εκπρόσωπος της Υπάτης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες , Μελίσα Φλέμινγκ.

Πάνω από χίλιοι πολίτες προερχόμενοι από την Τυνησία και τη Λιβύη έχουν ήδη φτάσει σήμερα τα ξημερώματα στη Σικελία και τη Λαμπεντούζα με πολλά μικρά πλοιάρια.

Παράλληλα, περίπου 500 πολίτες από τη Σομαλία και την Ερυθραία έφτασαν στη Μάλτα προερχόμενοι από τη Λιβύη.

"Η Ύπατη Αρμοστεία συζητά ένα επείγον σχέδιο με τις ιταλικές αρχές καθώς και τις αρχές της Μάλτας και τον Ερυθρό Σταυρό διότι φαίνεται πως θα υπάρξουν και άλλες αφίξεις στα εδάφη τους προσφύγων από τη Λιβύη" τόνισε η κ. Φλέμινγκ.

Καταλήγοντας η εκπρόσωπος ανέφερε ότι περίπου δύο χιλιάδες αφρικανοί πρόσφυγες επίσης προερχόμενοι από τη Λιβύη, έφτασαν ήδη τις προηγούμενες ημέρες στην Ιταλία και την Μάλτα.

onalert.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!