Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011 Μαθητής ζήτησε αυτόγραφο από την (τσοντόβια) γραμματέα του σχολείου

Αμαρτωλό παρελθόν ως πρωταγωνίστρια σε πορνοταινία είχε μια γραμματέας ενός σχολείου στον ...

Καναδά.

Ο λόγος για την Samantha Ardente που δεν είχε αποκαλύψει το καλλιτεχνικό της παρελθόν στους υπεύθυνους του Etchemins High School που βρίσκεται κοντά στην πόλη του Κεμπέκ.

Αν και εργαζόταν για δυο και πλέον χρόνια στο σχολειό που απαριθμεί 1400 μαθητές χωρίς κανείς να την ανακαλύψει μια μέρα ένας από τους μαθητές της ζήτησε αυτόγραφο διότι την είχε δει να πρωταγωνιστεί στην ταινία "Serial Abusers 2"

Αυτή αμέσως του το έδωσε ζητώντας του όμως να κρατήσει το μυστικό και να μην αποκαλύψει σε κανένα το περιεχόμενο της ταινίας που είχε δει.

Βεβαίως κάτι τέτοιο ήταν απίθανο και σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα τα νέα έφτασαν στα αυτιά του διευθυντή ο οποίος αφού συγκάλεσε σχολικό συμβούλιο την απέλυσε με τη σύμφωνη γνώμη και των άλλων καθηγητών.

Η εκπρόσωπος των καθηγητών δικαιολογώντας την απόλυσή της δήλωσε "Μπορεί να μην εργαζόταν απ' ευθείας με τους μαθητές, αλλά οι πράξεις της είχαν άμεσες επιπτώσεις σε αυτούς καθώς τους σκανδάλισε".

Seleo.gr News


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!