Ανησυχούν για χρήση χημικών ουσιών οι ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ φοβούνται την χρήση αποθεμάτων αερίου μουστάρδας που κατέχει ο ο λίβυος ηγέτης Μουάμαρ Καντάφι,στο πλαίσο της επιχείρησης της συμμαχίας κατά της Λιβύης, ανέφερε σήμερα ο αρχηγός του μεικτού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, στρατηγός Μάικ Μάλεν.

"Υπάρχει μια αρκετή ποσότητα αποθηκευμένη και η χρήση του εξαιρετικά επικίνδυνου αυτού αερίου μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα, όπως χημικά εγκαύματα στα μάτια, στο δέρμα και στα πνευμόνια" ανέφερε ο στρατηγός στην εκπομπή του CBS "Face the nation".

Σύμφωνα με τον Οργανισμό απαγόρευσης των χημικών όπλων, στον οποίο μετέχει και η Λιβύη από το 2004, το καθεστώς του συνταγματάρχη Καντάφι διαθέτει σήμερα τουλάχιστον 10 τόννους τέτοιου αερίου αλλά, όπως έχει αναφέρει ο ίδιος, έχουν καταστραφεί τα εφόδια που επιτρέπουν τη χρήση του άκρως επικίνδυνου αυτού αερίου.

πηγή: newscode.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!