Αλάτι… αγοράζουν οι Κινέζοι

Για να το καταναλώσουν σε περίπτωση διαρροής ραδιενέργειας Πανικόβλητοι τρέχουν στα σούπερ μάρκετ οι Κινέζοι για να προμηθευτούν αλάτι, ώστε να συγκεντρώσουν αποθέματα για να μπορούν να καταπολεμήσουν τυχόν δηλητηρίαση από την ραδιενέργεια.

Οι αρχές υποχρεώθηκαν να προβούν σε επίσημη διαβεβαίωση των πολιτών ότι δεν υπάρχουν ελλείψεις σε εδώδιμο αλάτι.

Όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, οι φοβισμένοι Κινέζοι αποθηκεύουν ιωδιούχο αλάτι, φοβούμενοι την πιθανότητα δηλητηρίασης από την ραδιενέργεια που διαρρέει από τους πυρηνικούς αντιδραστήρες της Ιαπωνίας.

Το υπουργείο Πληροφοριών της Κίνας δημοσίευσε λεπτομέρειες για τα επίπεδα αποθεμάτων αλατιού και ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση συμβουλεύει τους παραγωγούς να παράγουν επιπλέον ποσότητες ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν στην ζήτηση.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!