3χρονος στο νοσοκομείο από αλκοολισμό!

Σοκ προκαλεί το γεγονός της νοσηλείας ενός τρίχρονου παιδιού, που καταγράφεται ως το νεότερο "θύμα" αλκοολισμού στη Βρετανία.

Οι ειδικοί εκφράζουν το φόβο πως το παιδί, στο οποίο χορηγείτο τακτικά αλκοόλ για περισσότερους από έξι μήνες, ενδεχομένως να έχει υποστεί εγκεφαλική βλάβη.

Το τελευταίο αυτό περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους, με τους ειδικούς να επισημαίνουν ότι η χαμηλή τιμή, η εύκολη πρόσβαση σε αυτό και το promotion δεν επιτρέπουν στους νέους να αναλογιστούν τις καταστροφικές για την υγεία τους συνέπειες.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2008 έως το 2010 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο 13 παιδιά ηλικίας 3-12 ετών και 106 έφηβοι 13-16 ετών με προβλήματα αλκοολισμού, ενώ παρασχέθηκε άμεση βοήθεια σε 74 εφήβους που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η υπόθεση αυτή έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά από την αναγνώριση μίας οκτάχρονης ως της νεότερης αλκοολικής στη Βρετανία.

www.seleo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!