Σ. Καντάφι:«Η Λιβύη θα γίνει Σομαλία και οι πειρατές θα φτάσουν μέχρι την Κρήτη»

Για τρίτη εβδομάδα η Λιβύη βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με τον Καντάφι να συνεχίζει τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς.

Την ώρα που στην περιοχή επικρατεί το πλήρες χάος ο γιος του Καντάφι, Σαϊφ, προκαλεί με νέες δηλώσεις, με τις οποίες υποστηρίζει ότι χωρίς την οικογένεια Καντάφι η χώρα θα μετατραπεί σε Σομαλία.

«Αν οι Ευρωπαίοι δεν μας βοηθήσουν η Λιβύη θα γίνει η Σομαλία της Μεσογείου. Θα υπάρχουν πειρατές στα ανοιχτά της Σικελίας, της Κρήτης, στην Λαμπεντούζα», είπε σε συνέντευξη και πρόσθεσε «Θα υπάρχουν επίσης εκατομμύρια μετανάστες. Ο τρόμος θα είναι στην πόρτα σας».

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, χαρακτήρισε απαράδεκτη την στάση του Καντάφι  και τόνισε ότι «το ΝΑΤΟ σταθμίζει τις στρατιωτικές επιλογές».

star.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!