1.000 λαθρομετανάστες έφθασαν στην Ιταλία

Δέκα πλοιάρια που μετέφεραν περίπου 850 λαθρομετανάστες έφθασαν στη διάρκεια της νύκτας στην ιταλική νήσο Λαμπεντούζα, στα νότια της Σικελίας, και άλλο ένα εθεάθη στα ανοικτά της νήσου σήμερα το πρωΐ, μεταδίδει το πρακτορείο Ansa.

Οι νεοαφιχθέντες, των οποίων δεν διευκρινίζεται η χώρα καταγωγής, έρχονται να προστεθούν στη στρατιά εκατοντάδων άλλων λαθρομεταναστών που έφθασαν στο απώτατο άκρο της Ιταλίας στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, παρά τις δυσμενείς μετεωρολογικές προβλέψεις.

Όλοι οι λαθρομετανάστες πρόκειται να μεταφερθούν στο κέντρο υποδοχής της νήσου, όπου ήδη βρίσκονται άλλοι υπερχίλιοι ενώ οι υποδομές του είναι μόλις 850 κλινών.

Τον Φεβρουάριο η Ιταλία έκανε έκκληση στην ΕΕ να τη συνδράμει για να αντιμετωπίσει τη μαζική άφιξη λαθρομεταναστών από την Τυνησία, με αποτέλεσμα να αποφασισθεί η ανάπτυξη δυνάμεων της δύναμης επιτήρησης των ευρωπαϊκών συνόρων Frontex.

 http://www.i-reportergr.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!