117 εκατομμύρια ευρώ πήγαιναν στον Καντάφι με πλοίο! Το «έπιασαν» οι βρετανοί!

Πλοίο που μετέφερε λιβυκά χαρτονομίσματα αξίας 117 εκατομμυρίων ευρώ με προορισμό τη Λιβύη αναχαιτίσθηκε σήμερα στα βρετανικά ύδατα και οδηγήθηκε σε αγγλικό λιμάνι, ανακοίνωσε σήμερα το βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών.

 

"Το πλοίο συνοδεύεται στο λιμάνι του Χάργουιτς" (νοτιοανατολική Αγγλία) από το πολεμικό HMS Vigilant, δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου.

    "Κιβώτια ξεφορτώθηκαν από το πλοίο και κατασχέθηκαν", πρόσθεσε.

"Το πλοίο μετέφερε μια σημαντική ποσότητα λιβυκών νομισμάτων, που υπόκεινται στις κυρώσεις του ΟΗΕ", σύμφωνα με το υπουργείο. Ερωτηθείς για τις δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι επρόκειτο για ποσό 100 εκατομμυρίων στερλινών (117 εκατομμύρια ευρώ), ο εκπρόσωπος απάντησε: "Είναι ακριβές".

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, το πλοίο εντοπίσθηκε από τις βρετανικές αρχές και οδηγήθηκε στα βρετανικά ύδατα αφού απέτυχε το Σαββατοκύριακο να μπει στο λιμάνι της Τρίπολης.

onalert.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!