Οι παγανιστές αντεπιτίθενται!

Οι παγανιστές «βγήκαν στους δρόμους» στη Βρετανία, σε μια προσπάθεια να προωθήσουν τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις εν όψει της απογραφής που πρόκειται να γίνει τον επόμενο μήνα.

Η παγανιστική ομοσπονδία με την ενημερωτική της εκστρατεία θέλει να κερδίσει την ίδια αναγνώριση που κατέχουν και οι άλλες θρησκείες. Στην απογραφή του 2001, πάνω από το 70% των ανθρώπων περιέγραψαν τους εαυτούς τους ως χριστιανούς.

Η παγανιστική ομοσπονδία όμως επιμένει ότι οι δρυΐδες, οι μάγισσες και άλλων ειδών παγανιστές αποτελούν ένα σοβαρό θρησκευτικό ρεύμα που συγκεντρώνει όλο και περισσότερους πιστούς.

Πριν από δέκα χρόνια, 42.000 Βρετανοί δήλωσαν παγανιστές και κατατάχθηκαν στην έβδομη θέση στη λίστα με τις επικρατέστερες θρησκείες στη Μ. Βρετανία. Κάποιοι ερευνητές πιστεύουν ότι ο αριθμός τους σήμερα ξεπερνά τους 250.000 πιστούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη απογραφή, πολλοί Βρετανοί δήλωσαν ότι πιστεύουν στους ιππότες Τζεντάι από τις ταινίες των Star Wars...

Πηγή: newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!