Οι πλούσιοι και οι φτωχοί της ΕΕ

Ποια από τις 271 επίσημες περιοχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι η πλουσιότερη αλλά και ποια αγγίζει τα όρια της φτώχειας;

Σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat για το 2008 μεγάλη αγοραστική δύναμη είναι το Λονδίνο, ακολουθεί το Λουξεμβούργο και οι Βρυξέλλες που έχουν τις πιο εύπορες περιφέρειες, ενώ στη Βουλγαρία, υπάρχουν οι φτωχότερες περιφέρειες. Στην ίδια μοίρα είναι και η Ουγγαρία.Περίπου μία στις τέσσερις περιφέρειες, σύμφωνα με τη Eurostat έχει μέσο κατά κεφαλήν αγοραστική δύναμη του 75% που θεωρείται και ο μέσος όρος

"Μεταξύ των 64 περιφέρειες κάτω από το επίπεδο 75%, είναι η Πολωνία , η Τσεχική Δημοκρατία , η Ρουμανία , η Βουλγαρία και η Ουγγαρία. Υπάρχουν όμως και μερικές περιοχές στην Ιταλία και την Πορτογαλία αλλά και στην Ελλάδα (αναφέρεται σε 3 περιοχές, χωρίς να τις κατονομάζει).

Πηγή: Newscode.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!