Τρομοκρατημένος ο Αμπντάλα άρχισε να μοιράζει δις!

Κολοσσιαίες παροχές ύψους 37 δις δολαρίων μοιράζει ο Σαουδάραβας Βασιλιάς Αμπντάλα σε μια προσπάθεια να αποτρέψει την επέκταση της λαϊκής οργής και εξέγερσης που σαρώνει τον αραβικό κόσμο, στη χώρα του.

Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, Αμπντάλα μπιν Αμντούλ Αζίζ, ο οποίος έλειπε για τρεις μήνες στο εξωτερικό για λόγους υγείας, κατά την επιστροφή του στη χώρα υποσχέθηκε να αυξήσει τις παροχές για τους υπηκόουςτου, παραχωρώντας περισσότερα κονδύλια για στέγαση, σπουδές στο εξωτερικό και κοινωνική ασφάλιση.

Σύμφωνα με στοιχεία των Financial Times, τα μέτρα οικονομικής στήριξης που προανήγγειλε ο Σαουδάραβας βασιλιάς υπολογίζεται ότι ανέρχονται σε 36 δισ. δολάρια (135 δισ. ριάλ) και περιλαμβάνουν μια αύξηση 15% στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, για να αντισταθμιστεί ο πληθωρισμός, αναστολές ποινών για οφειλέτες που έχουν καταδικαστεί σε φυλάκιση και οικονομική στήριξη για φοιτητές και ανέργους.

Επίσης, η κυβέρνηση της χώρας δεσμεύθηκε να δαπανήσει 400 δισ. δολάρια μέχρι το τέλος του 2014 για να βελτιώσει την εκπαίδευση, τις υποδομές και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας δεν έχει αποτελέσει μέχρι στιγμής στόχο εκτεταμένης λαϊκής δυσαρέσκειας, όπως συνέβη στην Τυνησία και την Αίγυπτο και, φυσικά, στη Λιβύη.

«Ο βασιλιάς Αμπντάλα είναι ο μοναδικός πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή αυτήν τη στιγμή», έγραφε την Τετάρτη στο βασικό άρθρο της η αγγλόφωνη εφημερίδα «Arab News». «Αυτός είναι η διασφάλιση της ομαλής προόδου στον αραβικό κόσμο στο σύνολό του», ανέφερε.

theinsider.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!