Συνέλαβαν 11χρονο για ένα σκίτσο

Ένα 11χρονο αγόρι συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές στην Arvada του Colorado των Ηνωμένων Πολιτειών επειδή ζωγράφισε σε χαρτί μια φιγούρα να κρατάει ένα όπλο και να σημαδεύει τέσσερις άλλες φιγούρες, γράφοντας από πάνω «οι δάσκαλοι πρέπει να πεθάνουν».

Οι άνδρες της αστυνομίας πήγαν στο σπίτι του μικρού, του φόρεσαν χειροπέδες, τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου του έβγαλαν φωτογραφία, του πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα και στη συνέχεια τον έβαλαν σε κελί.

Ο ανήλικος που πάσχει από μια ανωμαλία που του προκαλεί προβλήματα στον χαρακτήρα, βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία ανάρμοστης συμπεριφοράς μεταξύ μαθητών και καθηγητών.

Ο θεραπευτής που τον παρακολουθεί του είχε ζητήσει να κάνει σκίτσα κάθε φορά που αισθάνεται εκνευρισμένος, αντί να ενοχλεί την τάξη του. Όταν ζωγράφισε αυτό το σκίτσο σε ένα χαρτί αισθάνθηκε πολύ καλύτερα και το πέταξε στα σκουπίδια. Ένας δάσκαλός του όμως το μάζεψε και το πήγε στο γραφείο του διευθυντή.

Αν και το σχολείο γνώριζε καλά το πρόβλημα του παιδιού και τον έστειλε πίσω στην τάξη ενημερώνοντας φυσικά τους γονείς, το ίδιο βράδυ η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι του και τον συνέλαβε χωρίς καν να επιτρέψει στους αναστατωμένους γονείς να τον συνοδέψουν μέχρι το τμήμα.

Αφότου το αγόρι ομολόγησε πως έκανε αυτή τη ζωγραφιά μόνο και μόνο για να διώξει τον θυμό του και πως δεν είχε σκοπό να βλάψει κανέναν από τους δασκάλους του, τότε τον άφησαν να επιστρέψει σπίτι του. «Φοβήθηκα ότι θα με βάλουν φυλακή και δεν θα πήγαινα ποτέ ξανά σπίτι μου» είπε έντρομος ο μικρός στους γονείς του.

Ο 11χρονος αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος με αναστολή και αν όλα πάνε καλά οι κατηγορίες θα αποσυρθούν σύντομα, λένε από την αστυνομία.

www.seleo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!