Τους 100 πλησιάζουν οι νεκροί, πάνω από 200 οι αγνοούμενοι από τον σεισμό στη Νέα Ζηλανδία

Όκλαντ, Νέα Ζηλανδία

 

Τους 98 έχουν φτάσει οι νεκροί από τον ισχυρό σεισμό των 6,3 βαθμών που έπληξε την πόλη Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας την Τρίτη. Μάχη με το χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία για τον απεγκλωβισμό ανθρώπων από διάφορα κτήρια.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, οι αγνοούμενοι υπολογίζονται σε 226. Περίπου 120 άνθρωποι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο κτήριο του τηλεοπτικού δικτύου CTV και κανείς δεν μπορεί να βεβαιώσει ότι είναι ζωντανοί, ενώ δεκάδες φοιτητές από ασιατικές χώρες έχουν εγκλωβιστεί στο κτήριο αγγλόφωνου σχολείου.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι νεκροί είναι συνολικά 98 και οι αγνοούμενοι 226. Ανησυχούμε ιδιαίτερα για τους ανθρώπους αυτούς» δήλωσε ο διοικητής της αστυνομίας της πόλης, Ντέιβ Κλιφ.

news.in.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!