Σε υψηλό επίπεδο 30 μηνών του μπρεντ

Στα 112 δολάρια αναρριχήθηκε το πετρέλαιο τύπου μπρεντ και σε υψηλό 30 μηνών, αλλά και το αργό άγγιξε  τα 100 δολ. το βαρέλι, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες για την επέκταση των ταραχών στη Λιβύη. Στα 220 δολ. βλέπει η Nomura αν σταματήσει η ροή πετρελαίου από τη Λιβύη.

Η τιμή του αργού πετρελαίου άγγιξε ενδοσυνεδριακά τα 100 δολάρια το βαρέλι, ενώ σήμερα το πρωί βρέθηκε στα 98,8 δολ./βαρέλι.

Το πετρέλαιο τύπου μπρέντ έφθασε στα 112 δολ. το βαρέλι, ενώ ο Ιαπωνικός οίκος Nomura "βλέπει" τις τιμές του πετρελαίου στα 220 δολ. το βαρέλι, στην περίπτωση που σταματήσει η ροή από την Λιβύη, τη 12η στην κατάταξη του ΟΠΕΚ πετρελαιοπαραγωγό χώρα.

Στο μεταξύ, στην εγχώρια αγορά και στα πρατήρια υγρών νκαυσίμων, οι τιμές της αμόλυβδης βενζίνης, κυμαίνονται από 1,55 έως 1,65 ευρώ ανά λίτρο.

nooz.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!