Δίνουν τα παιδιά τους για υιοθεσία για να μη ζουν στις σκηνές

Ο σεισμός των 7,3 Ρίχτερ που έπληξε την Αϊτή τον Ιανουάριο του 2010 έφερε την εξαθλίωση στη χώρα, οι πολίτες της οποίας συνεχίζουν να ζουν σε καταυλισμούς.

Η έλλειψη φαγητού και ασφάλειας αναγκάζει πολλούς γονείς να δίνουν τα παιδιά τους για υιοθεσία προκειμένου αυτά να μπορέσουν να ζήσουν σε καλύτερες συνθήκες, σύμφωνα με έρευνα της Telegraph

Η Unicef χρηματοδοτεί τη δημιουργία 600 ορφανοτροφείων που θα φιλοξενήσει τα παιδιά. Υπάρχουν, όμως, φορές, που εξαιτίας της πληρότητας οι υπεύθυνοι των ορφανοτροφείων αναγκάζουν να επιστρέψουν τα παιδιά στους γονείς τους.

Τα παιδιά κάνουν ότι μπορούν για να φάνε καταφεύγοντας σε κλοπές, ενώ τα κορίτσια συχνά βγαίνουν και στην πορνεία για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!