Ο Καντάφι διέταξε πιλότους να βομβαρδίσουν διαδηλωτές!

Δύο Λίβυοι πιλότοι που αυτομόλησαν σήμερα στη Μάλτα,υποστήριξαν ότι οδηγήθηκαν σ΄ αυτή την απόφαση λόγω των διαταγών που είχαν λάβει και δεν μπορούσαν να εκτελέσουν.

Ποιες ήταν αυτές; Να βομβαρδίσουν με τα αεροσκάφη τους ...διαδηλωτές!

Η σκληρότητα του καθεστώτος Καντάφι ξεπερνά πλέον κάθε λογική,δείχνοντας ότι στη περίπτωση της Λιβύης ο δρόμος προς την αλλαγή και τις μεταρρυθμίσεις θα περάσει μέσα από ένα ποτάμι αίματος.

Πολλές περιοχές της Τρίπολης, της πρωτεύουσας της Λιβύης, βομβαρδίζονται από πολεμικά αεροσκάφη, υποστήριξαν κάτοικοι της πόλης μιλώντας στο αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα.

"Αυτό που ζούμε σήμερα είναι αδιανότητο. Πολεμικά αεροπλάνα και ελικόπτερα βομβαρδίζουν αδιακρίτως τη μία περιοχή μετά την άλλη. Υπάρχουν πολλοί, πολλοί νεκροί", είπε ο Άντελ Μοχάμεντ Σάλεχ.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν ο βομβαρδισμός συνεχίζεται, απάντησε: "Συνεχίζεται, συνεχίζεται. Όποιος κινείται, ακόμη και αν βρίσκεται μέσα σε αυτοκίνητο, θα τον χτυπήσουν"

onalert.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!