Μπεκρού ηλικίας… 6 ετών

Μια εξάχρονη από τη Μεγάλη Βρετανία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Eastbourne District General ύστερα από κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ. Είναι η μικρότερη ασθενής σε κατάσταση μέθης που έχει μεταφερθεί ποτέ σε νοσοκομείο της χώρας.

Δεν έχει γίνει γνωστό πώς το παιδί κατανάλωσε τόσο μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ο νεαρότερος «μεθυσμένος ασθενής» που είχε νοσηλευτεί ξανά στο παρελθόν ήταν 17 ετών.

Πριν από ένα μήνα οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα μια έκθεση, σύμφωνα με την οποία ένα αγοράκι από την περιοχή του Brighton ήταν αλκοολικό σε ηλικία 9 ετών. Ύστερα από καταγγελίες γειτόνων για χρήση άσεμνης γλώσσας, πρόκληση ζημιών, βανδαλισμούς και αντικοινωνική συμπεριφορά ενδιαφέρθηκαν οι υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας, οι οποίες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το παιδί έπινε για να «ξεχάσει» την κατάσταση στην οποία ζούσε.

Το 58% των ανηλίκων από 10 έως 15 ετών στο έχουν δοκιμάσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους αλκοόλ.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!